Новини— Новые Горизонты
З 2005 року
створюємо
Ігрові
Простору

Новости

16 Мая 2022
Назад
Ми розпочали офф-лайн роботу офісу та складу!

Шановні друзі, партнери та клієнти! Наша компанія відкрила офіс офф-лайн та відновила щоденну роботу складу у Києві!

Любі друзі! Не зважаючи на темні часи та важку боротьбу за Волю та Свободу, наша компанія відновила повноцінну роботу офісу та складу у Києві.
Український бізнес - складова кровеносної системи нашої економіки. Ми маємо працювати тут для того, щоби ЗСУ нищило нашого ворога на фронті.
Звичайно, асортимент ігрового обладнання, яке ми можемо зараз вам запропонувати, неможливо порівняти із часами до повноцінного вторгнення росії в Україну.
Але, ми були і залишаємося компанією, яка готова до активної та продуктивної співпраці.
Приватним клієнтам та інтернет-магазинам ми пропонуємо найкращі на ринку дитячі веломобілі, сімейні веломобілі та веломобілі для пунктів комерційного прокату під брендом Berg Toys. Купити батут Berg, як і завжди, ви можете тільки у нас. Або ваш інтернет-магазин може стати нашим партнером і пропонувати активнім родинам найкращі пружинні вуличні батути від цього голандського виробника.
Ми продовжуємо представляти в Україні фінську компанію Lappset Group, яка не тільки виробляє та проєктує фантастичні дитячі майданчикі, ігрові комплекси, спортивні майданчикі та креативні парки розваг, але й проявила себе як вірний друг України. Lappset Group була одною з перших європейських компаній, яка оголосила про миттєве припинення співпраці з росією на початку березня 2022.
Наша компанія з 2005 року проєктує та встановлює дитячі лабіринти, ігрові кімнати, атракціони для дітей, тюбінгі, тарзанки, батутні комплкси та ніндзя-парки.
Ми готові працювати так, як не працювали ніколи.
Ми віримо у Перемогу!
Слава Україні!
Поделиться
Другие новости
Загрузка
bigmir)net TOP 100