Статьи про детские площадки — Новые Горизонты
З 2005 року
створюємо
Ігрові
Простору

Статьи

1 Июня 2019
Назад
Батутні арени та батутні комплекси для великих актівіті парків та для стандартних ігрових кімнат

Батутна арена або батутний комплекс зараз - чи не найпопулярніший атракціон як у великому актівіті парку, так у і стандартній розважальній зоні невеликого ТРЦ.

Батути популярні і у дорослих, і у дітей, і служать як спортивним, так і розважальним цілям.


Батутні комплекси

являють собою розбірні конструкції і використовуються для стрибків у спортивних комплексах, вуличних парках розваг, в торгово-розважальних центрах, у дворах житлових будинків. Комплекси складаються з необмеженої кількості батутними секцій і можуть приймати до декількох десятків людей одночасно.


Секцією називають, безпосередньо, сам батут і покриту щільним матом майданчик між батутами. Таке інженерне рішення пов'язане з підвищеним рівнем безпеки для займаються. До того ж, завдяки модулям, забезпечується необхідний натяг полотна. Додаткову безпеку гарантує вертикальне сіткове огородження.


Батути можуть мати не тільки горизонтальні, але і похилі площини. Батутними комплекс може включати поролонові ями, бути не тільки з горизонтальною, а й з похилою площиною. Збільшують можливості конструкції, а, отже, і трафік батутними комплексу баскетбольні кільця, височини для стрибків і інші додаткові блоки.


У батутними парків майже немає вікових обмежень. Віковий поріг починається від 3 років і вище. Щоб охопити максимально широку аудиторію, секції комбінуються, для різних вікових груп призначені осередки з батутними сітками.


Відмінними особливості батутними комплексів є зносостійкі стрибкові поверхні, стійкі до атмосферних впливів матеріали


Батуты в актівіті парках

Батути забезпечують постійний приплив клієнтів, і активити-парки вже оцінили перспективність їх використання. Найпоширеніші - надувні моделі, у дітей користуються особливою любов'ю. У розважальних комплексах яскраві барвисті батути, використовувані в якості атракціонів, часто виконані у вигляді гірки, манежу, замку або казкового персонажа.


При використанні дитячих надувних батутів застосовуються нетоксичні гіпоалергенні матеріали. Завдяки спеціальним тканинам і надміцних ламінованого покриття, батути не тьмяніють, не рвуться і не розтягуються. Спеціальні дитячі пружини несильно штовхають сітку - дитина відчуває себе максимально комфортно.


На безпечних і міцних конструкціях діти розважаються з користю для здоров'я - збільшується витривалість, тренується вестибулярний апарат, зміцнюються м'язи.


Переваги батутів від компанії «Нові горизонти»

Потрібен батутний комплекс  в активити-парк?


Ми спроектуємо і створимо батутний центр або батути в розважальний комплекс з урахуванням всіх вимог протипожежної безпеки. Наш проект буде максимально ефективний в комерційному плані.


Монтаж комплексу, в залежності від побажань замовника, можливий в 3-х варіантах:


· «Під ключ» (всі роботи виконуються нашими фахівцями);


· «Шеф-монтаж» (ваші співробітники монтують батути під керівництвом нашого фахівця;


· Самостійно (встановлюють конструкцію ваші співробітники, наш фахівець з вами на постійному зв'язку з гарячої лінії.).


Після установки комплексу ми здійснюємо гарантійне та післягарантійне обслуговування.

Поделиться
Другие новости
Загрузка
bigmir)net TOP 100