Новини— Новые Горизонты
З 2005 року
створюємо
Ігрові
Простору

Новости

11 Июня 2020
Назад
SOFTBLOCK - нове слово в обладнанні ігрових та спортивних просторів!

Ніколи ще ігрові, спортивні та інтер'єрні елементи для створення ігрових, спортивних та сімейних зон відпочинку не були такими універсальними! Представляємо вашій увазі SoftBlock - універсальні фігури для обладнання неповторного простору на повітрі або під дахом!

Парканчик в дитячій ігровій кімнаті розважального центру? Різнобарвні лавочки в зимовому саду? Доріжка для бігу або балансування на вуличній спортивному майданчику? Устаткування для навчальних класів, бібліотек або відкритих кінотеатрів? Фото-зона в парку? Частина дитячого майданчика? Спортивний елемент для лазіння? Частина ігрових елементів в м'якій ігровій зоні для дітей?
Сфер застосування універсальних блоків і фігур SoftBlock більше, ніж самих SoftBlock! Навіть з урахуванням того, що ці фігури випускаються відразу в трьох колірних гамах!
У них все незвично - з самого початку! Вперше компанія Lappset з Фінляндії, яка добре вам знайома зі створення кращих дитячих майданчиків, спортивних комплексів і розважальних парків, поставила собі за мету створити щось, однаково підходить для проектів ігрових просторів на вулиці і в приміщеннях.
Підрядником і партнером була обрана німецька компанія Kraiburg, яка вже десятиліття є лідером по створенню захисних і спортивних покриттів з переробленої гумової крихти.
Результатом спільної роботи цих двох компаній став випуск SoftBlock!
Устаткування це настільки безпрецедентно, що ми його розмістили відразу в двох розділах на нашому сайті.
Для тих, хто хоче обладнати чимось нестандартним дитячу ігрову кімнату, сімейну розважальну зону, зимовий сад або кімнату відпочинку в торговому центрі, можуть знайти інформацію про нашу новинку в розділі про ігрові простору для приміщень тут - Універсальні фігури SoftBlock!
А ті, хто розробляє з нами проект дитячого майданчика для вулиці, проект ігрового комплексу, спортивного майданчика для вулиці, який навчає вуличного комплексу для школи або дитячого садка, зможуть знайти нашу новинку в розділі про вуличні дитячі майданчики і спортивні комплекси Lappset тут - Універсальні фігури Lappser SoftBlock!
Запитуйте у нашого відділу продажів презентацію і розширену інформацію про SoftBlock!
Поделиться
Другие новости
Загрузка
bigmir)net TOP 100