Новини— Новые Горизонты
З 2005 року
створюємо
Ігрові
Простору

Новости

10 Декабря 2019
Назад
ЛабіринтKids в Житомирі - наш черговий реалізований великий проект!

Великий сімейний розважальний центр відкрився в Житомирі! В ново що відкрився ЛабірінтKids нашої компанії було довірено розробити і встановити великий дитячий лабіринт, м'яку ігрову кімнату для дітей і навіть гойдалки! На наш погляд, вийшло відмінно!

Найчастіше дитячі ігрові зони і з лабіринтами, м'якими кімнатами і надувними атракціонами є частиною торгових площ. А наші замовники і тепер уже добрі друзі з Житомира вирішили піти іншим шляхом! Вони відкрили розважальний центр ЛабірінтKids, де саме дитячі лабіринти, м'яка ігрова кімната, гойдалки-гніздо і м'які ігрові елементи серії 4Kids є головними героями і якірної точкою залучення відвідувача для інших комерційних і торговельних точок.
Ми впевнені, що подібний нестандартний підхід матиме колосальний успіх!
Торгових центрів з ігровими зонами досить. А ось розважальних центрів з великою ігровою зоною, в якій буде цікаво всім - від 5 до 15, з можливістю активно провести час всією родиною і, заодно, зробити потрібні покупки - не так багато!
В Житомирі тепер стало ще на одну територію сімейних розваг більше! І нашої компанії дуже приємно побажати своєму клієнтові і одного - ЛабірінтKids - стати флагманом і першовідкривачем такого нестандартного підходу до організації сімейних розважальних центрів! Бажаємо якомога швидше стати цілою мережею, в якій наша компанія встановить ще багато ігрових лабіринтів і дитячих кімнат!
Поделиться
Другие новости
Загрузка
bigmir)net TOP 100