З 2005 року
створюємо
Ігрові
Простору

Новости

17 Декабря 2019
Назад
Київський Зоопарк - одразу два дитячих майданчика Lappset до 2019 року!

Київський Зоопарк пройшов з 2014 року великий шлях. Від запустіння і втрати тварин - до нової концепції повної реставрації та перебудови. Нашої компанії дуже приємно констатувати той факт, що за період відновлення і реконструкції на території Зоопарку були встановлені вже два ігрових комплексу Lappset!

Відразу дві ігрових дитячих майданчики Lappset встановлені зараз на території Київського зоопарку в рамках великої муніципальної програми з відновлення та реконструкції, яка фінансується з міського бюджету. Нашої компанії було, одночасно, дуже приємно і дуже хвилююче працювати над обома проектами. Дитячі майданчики повинні були відмінно вписується в ландшафт, повинні були бути наповнені цікавими багатоплановими ігровими елементами. А так же бажанням замовника було внесення в ігрове обладнання для дитячих майданчиків декоративних елементів, відразу вказують на незвичайну зоо-локацію ігрового комплексу.
Чудово, що обладнання для вуличних ігрових комплексів Lappset дозволяє задовольнити практично будь-які запити!
Отже, Київський зоопарк зустрічає зараз своїх відвідувачів відразу двома ігровими активними локаціями. Перша - дитячий майданчик біля орнітологічного павільйону, що складається з декількох ігрових елементів класичних серії дитячих майданчиків з натурального дерева - Lappset Finno і Lappset ABC. Тут і дитячі гірки з ігровими будиночками, і кілька пружинних качалок, великі дитячі гойдалки з безпечними різноплановими сидіннями, симпатична карусель.
А друга майданчик виконана в дещо іншому стилі і складається з обладнання серії дитячих ігрових комплексів Lappset Clover. Це - еко серія грального обладнання, в якій натуральне дерево піддавалося мінімальної обробці і зберегло свою природну структуру і текстуру. Новий ігровий комплекс встановлений неподалік від відкритого павільйону з великими кішками - тиграми і левами.
Ми сподіваємося і віримо в те, що в київському зоопарку була ще з'являться нові ігрові елементи і вуличні комплекси, які наша компанія розробить і встановить, використовуючи великий каталог грального обладнання фінської компанії Lappset!
Поделиться
Другие новости
Загрузка
bigmir)net TOP 100