Новини— Новые Горизонты
З 2005 року
створюємо
Ігрові
Простору

Новости

19 Сентября 2019
Назад
Дитячий майданчик Lapset став частиною соціальної програми компанії Nestle

У Львові, на вулиці Драгана, 14 сталося гучне, веселе, гучне, чудове відкриття дитячого майданчика, яка стала частиною соціальної ініціативи українського офісу міжнародної компанії Nestle. Нам дуже приємно, що ініціатором соціального проекту на цей раз було обрано ігрове обладнання Lappset!

Що може краще прикрасити міський двір, ніж хороша дитяча площадка? А який майданчик може бути краще, ніж дитячий майданчик від компанії LAPPSET? Саме тому, в звичайному львівському дворі відкриття дитячого ігрового комплексу супроводжувалося цілим карнавалом! З аніматорами та аквагримом, з фотозоні і загальними фотографіями, в присутності дуже офіційних дорослих і зовсім неофіційних дітей!
Дитяча пісочниця, яка більше схожа на місткий автомобіль, дитячі гойдалки з сидіннями, які пристосовані для катання дітей з першого року життя, пружинні дитячі гойдалки, з яких просто не можливо злізти і чудовий ігровий комплекс Lappset ABC, який створений в безмежній любові до дітей від 1 року - все це обладнання для дитячого майданчика було ретельно підібрано, правильно розставлено на проекті ігрового комплексу і дбайливо зібрано фахівцями компанії Нові горизонти!
Наша компанія пропонує до розгляду Каталог обладнання для дитячих та спортивних майданчиків, для ігрових комплексів, для організації спортивного залу під відкритим небом з вуличними тренажерами і ще багато всього цікавого і абсолютно унікального!
Поделиться
Другие новости
Загрузка
bigmir)net TOP 100